Telefon
WhatsApp
Şükrü Gökkaya'dan YEREL BASIN AYIBI
Gülhan Matbaa haber İçi

  Şükrü Gökkaya'dan YEREL BASIN AYIBI  

MARZİNC’in Bartın’a kuracağı depolama tesisi ile ilgili, Bartın yerel basınına Karabük’ten bir gazeteci aracılığı ile para dağıttığı iddiası gündemden düşmüyor.

Karabüknethaber.com dan Bartın Basınına ayıplama geldi.
Marzinc Firmasının Bartın’da depolama alanı kurmak için basına Karabüklü bir basın mensubunun para dağıttığına değinerek meslektaşlarına ayıplama geldi.
Karabüknet’in yaptığı haberde “Karabüklü bir gazetecinin Bartın’da bazı gazetecilere susması için para dağıttığını” dile getirdi.
Ekspres Bartın Gazetesi olarak biz de soruyoruz.
*BARTIN’IN YÖNETİCİLERİ UYUYOR MU?”

“BARTIN’I 3 KURUŞA SATAN GAZETELER KİMLER ?”

“HANGİ GAZETELER BU KARABÜKLÜ GAZETECİ ARACILIĞI İLE RÜŞVET ALDI ?”

Kartabük’lü gazeteci ile yaptığımız telefon görüşmesinde ise Şükrü isimli şahıs şu görüşlere yer verdi; “Faturası kesilip verilen para rüşvet olur mu? Ben gazetelere para verdim ama faturalarını kestirdim. Bir tane gazeteye de gönderdim faturayı kesip gönderirim dedi fakat parayı aldı faturayı göndermedi.

“Peki sen hangi sıfat ile bu paraları bazı gazetelere ve internet sitesine verdin? Sen hangi hizmeti verdin de para dağıtıyorsun? bazılarına vermek bazılarına vermemek reklam ve aboneye girmez, bu el altından para dağıtmadır, sus payıdır dediğimizde ise Şükrü isimli vatandaş
“Ben Marzinc firması ile arada aracılık yapmaktayım. Gazetelere reklam parası verdim” cevabını vermiştir. Tekrar Şükrü isimli şahısa sorduğumuzda; “Marzinc hesaplarına yüklü miktarda para yatırdı mı? diye sorduğumuzda ise; “Yatırabilir vergi kaydım var benim” olmuştur.
Ekspres Bartın Gazetesi olarak soruyoruz ! Şükrü isimli gazeteci Marzinc firması hesaplarına yükllü miktarda para yatırdı mı? Yatırdı ise hangi hizmetin karşılığında yatırdı.
Hangi amacla Bartın’a geldin ve bazı bir kaç gazeteci ile buluştun ve ne amaçla bu paraları el altından dağıttın.
Yetkili makamlar bu gazetecinin banka hesaplarını incelemeli, bir araştırmalı.
Şükrü isimli gazeteci ile görüşmemizde ise para verdiği gazetelerin isimlerini isim isim tarafımıza bildirdi. Şimdilik bu isimler bizde kalsın.
Tekrar soruyoruz! Şükrü isimli gazeteci “Ne amaçla Bartında bir avuç gazetelere el altından para dağıttın? Neden diğer gazetelerden gizli saklı yapıldı bu para dağıtımı? Neden Marzinc firmasının basın açıklamasına bizleri çağırmadınız? Neden sadece para verdiğiniz gazeteler vardı basın açıklamasında?
Neden bizlerin adını lekeledin?

Bir ayıplama da Bartın basınına Karabüklü meslektaşlarımızdan geldi.
“YEREL BASININ AYIBI” başlığı ile Karabük’te haber yapıldı.
Karabüknet’in yaptığı haber ise şöyle;
“Demir Çelik sektöründe faaliyet gösteren fabrikaların baca tozlarını işleyerek, geri dönüşüm sağlayan Marzinc A.Ş. Bartın’a büyük bir depo kuruyor.
Bartın limanından gemiler ile getirilen baca tozlarının depolanarak Karabük’teki Çinko fabrikasına taşınması için yatırıma başlayan Marzinc Bartın Yerel Basını tarafından ağır eleştirilere maruz kalmaya başladı.

Bartın yerel basın tarafından ağır eleştiriler ile gündemden düşmeyen Marzinc’in Karabük’te bir gazeteciye bütçe çıkardığı ve bu bütçeyi Bartın’daki gazetecilere dağıtması istendiği iddiaları Bartın Basının da son günlerde en üst gündem oldu.

Bartın yerel basını son günlerde, Marzinc tarafından görevlendirilen Karabük’te bir gazetecinin Bartın basınına para dağıtmak için verilen bütçenin dörtte birini dağıttığı, geri kalan parayı da kendi ödeneğine saydığı iddialarını gündemden düşürmüyor.

Bartın basını ayrıca Karabüklü gazetecinin kimlere para dağıttığını kendi içinde detaylı sorgulamaya başladı.

KİM BU KARABÜK’TEN GAZETECİ?

Bartın yerel basınına dağıtılmak üzere aldığı bütçenin dörtte birini dağıtıp, dörtte üçünü kendi ödeneğine saydığı iddia edilen söz konusu gazetecinin Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye son derece yakın bir isim olduğu ve Başkan Vergili aracılığı ile bu görevlendirme içinde olduğu da konuşulan diğer iddiaların arasında yer alıyor.

Daha önceden de bilindiği gibi Başkan Vergili, Marzinc’e karşı bir mücadele süreci başlatmış ve Karabük Belediyesinin projeleri ile ilgili 30 Milyon TL proje ödeneği anlaşması yapmıştı.

MARZİNC’DEN AÇIKLAMA BEKLENİLİYOR

Karabük ve Bartın yerel basını, son günlerde çok konuşulan ve basını son derece aşağlayan bu konu ile ilgili MARZINC’den bir açıklama bekliyor. “

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Gülhan Matbaa haber İçi

Yazarlarımız

Anket

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 30 26 1 81
2 FB  Fenerbahçe 30 25 1 79
3 TS  Trabzonspor 30 15 11 49
4 BJK  Beşiktaş 30 14 12 46
5 KSM  Kasımpaşa 30 12 11 43
6 İBFK  Başakşehir 30 12 12 42
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 30 12 12 42
8 ANT  Antalyaspor 30 10 9 41
9 ADS  Adana Demir. 30 9 9 39
10 ALNY  Alanyaspor 30 9 9 39
11 SVS  Sivasspor 30 9 10 38
12 SAMS  Samsunspor 30 10 14 36
13 KYS  Kayserispor 30 10 11 36
14 MKE  Ankaragücü 30 7 11 33
15 HTY  Hatayspor 30 7 11 33
16 KON  Konyaspor 30 7 11 33
17 GFK  Gaziantep FK 30 8 15 31
18 FKGK  Karagümrük 30 7 14 30
19 PNDK  Pendikspor 30 7 15 29
20 İST  İstanbulspor 30 3 20 13
21
Nazar 1
Nazar 2

E-Bülten Aboneliği