Telefon
WhatsApp
CEMAL AKIN’DAN VAATLERİ İSTENİYOR
Gülhan Matbaa haber İçi

CEMAL AKIN’DAN
VAATLERİ İSTENİYOR


Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın seçim zamanında verdiği vaatlerin ne zaman yerine getirileceğini kamuoyu Bartın halkı merak ediyor.
Her seçimde broşürler hazırlanıp şunları bunları yapacağız diyerek vaatler veren, bu vaatleri yerine getirmeyen MHP Belediye Başkanı sadece üst yapı çalışmaları yaparak park bahçe düzenlemeleri, çiçek süslemeleri gibi günlük göze hitap eden ama kalıcı olamayan çalışmalar içerisinde olduğu gözlemleniyor.

YOLLAR PERİŞAN
Belediye tarafından yapılan yollar herkes tarafından görülüyor.
Hiçbir alt yapı çalışması yapılmadan kumun üzerine taşlar döşenip, firmaya finans girdisi sağlamaktan başka nedir denilmektedir. Vatandaşlar “yollar yapıldı, bilinçli bir şekilde çalışma yapılmadı. Sadece Kum ve taş döşendi. Bu döşenen taşların üzerinden araçlar geçtikçe lastik izleri göçtü. Çukurlar oluştu. Özellikle Yukarı çarşıdan Hamam sokağına inen yolda araba ile gitmeniz mümkün değil. İlimize gelen yabancı misafirlerimiz buradan geçtiklerinde bizler ile alay ediyorlar. Arabayla gitmiyoruz sanki “ÖKÜZ ARABASI” ile gidiyormuş gibiyiz diyor bizlere.” Şeklinde açıklamalar yapmaktalar.

KENTSEL DÖNÜŞÜM
Tekrar Cemal Akın’ın seçim zamanında verdiği vaatlere gelirsek; “Kentsel Dönüşüm” yapacağını beyan etmişti. İlimizde Belediyenin yaptığı kentsel dönüşüm duyan bilen var mı? Çevre Bakanlığı Belediyelere yazı gönderdiğinde Başkan Cemal Akın “Benim ihtiyacım yok” dedi. İhtiyaç yok ise seçim beyanına neden konulduğu merak edilmekte.

BARTIN IRMAĞI
Tekrar seçim beyanlarına gelinirse Başkanın vaatlerinde ” Bartın Irmağı Rehabilite Edilecek” üzerinde taşımacılık, su sporları kentle özdeşleşecek demektedir. Bunca senedir Bartın ırmağına Belediyenin hiçbir şey yapmadığını görmekteyiz.
Bartın ırmağı projesini ise iktidar partisi yapmaktadır.

RO RO İSKELESİ
Cemal Akın’ın en Önemli vaatlerinden bine gelirsek “BARTIN LİMANINA RO RO İSKELESİ” Bu vaad 10 senedir hep söylenen ama bir türlü yapılmayan bir vaat olarak karşımıza çıkmakta. Bartın Limanının Mescier Firmasına tamamıyla verilmesi Ro Ro İskelesine engel olma projesi diye düşünebiliriz.

EV ATÖLYESİ
Ev Atölyesi vaatlerini yapan Cemal Akın bu vaadini de yüzeysel bir şekilde yerine getirdi diyebiliriz fakat Bartın’a ve Bartın Belediyesine yakışan bu amaçla ev kadınlarımızın üretime teşvik edilip para kazanmalarını sağlayacak çalışma ne yazık ki yapılamamıştır.

OSB
Yapılan Vaatler içerisinde seçim broşürlerinde OSB’ye yardımcı olunacak denişmiş fakat Bartın Belediyesinin OSB’ye bir tane yardımcı olduğu konu yok.
Burada Mescier Firmasına yaptığı kolaylıklar ve Liman hakkında sağladığı avantajlar olarak düşünülürse yardımcı oldu denilebilir.
Bu sayede Bartın Limanına çevreden gelen Tırlar ile taşınan mallar artık başka limanlardan yapılmakta. Mescier firmasına yardımcı oldu diyebiliriz bu vaat için.

ÜNİVERSİTE
Bartın Üniversitesi ile ilgili vaat gözümüze çarpmakta. “Bartın Üniversitesiyle ilgili önemli rol üstleneceğiz” denilmiş.
MHP’li üniversitelerin organize edilmesi ve çalıştırılmasını göz önünde bulundurursak partili geçler için söylenmiş bir vaat olduğunu anlamak kamuoyu tarafından pek zor olmasa gerek.


KÜLTÜR ve TURİZM
Kültür ve Turizm alanında “Belediye Hanımlar lokali, Müzik Gurupları, Folklor Gurupları, Şehrimizin tanıtımı ile ilgili çalışmalar” yapılacak beyanları seçim vaatleri içerisinde. Kültür ve Turizm alanında şehrin tanıtımı açısından bir çalışma ise göremiyoruz.

ALO AMBULANS
Cemal Akın seçim vaatlerinde “Alo Ambulans” hattını kuracaklarını da vaat etmiş. Vaat edilmekle kalınmış olan bu uygulama ne yazık ki Belediye tarafından hayata geçirilmediği görülmekte.

SPORTİF DESTEKLER
Akın’ın vaatleri arasında “sportif faaliyetler desteklenecek” denildiğini görülmekte.
Belediye tarafından Bartın’a kazandırılmış tesis vatandaşlarımız ve spor camiasındaki spor adamları dâhil halkımız görememektedir.
En son seçimde Bartınspor’u Belediye bünyesine alacağım denmesine rağmen şu zor günlerini yaşayan Bartınspor hala Belediye bünyesine alınmıyor.
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’dan yaptığı, Bartın halkına verdiği vaatleri yerine getirilmesi halkımız tarafından isteniyor.
Yüzeysel olarak yapılan çalışmalar dışında Bartın’a uzun yıllar çözüm olacak konulara eğilmesi istenmektedir.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Gülhan Matbaa haber İçi

Yazarlarımız

Anket

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 33 27 1 86
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 İBFK  Başakşehir 33 14 12 49
6 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
7 KSM  Kasımpaşa 33 13 13 46
8 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
9 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
10 SVS  Sivasspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 SAMS  Samsunspor 33 10 14 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 33 8 13 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 33 7 14 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30
20 İST  İstanbulspor 33 4 22 16
21
Nazar 1
Nazar 2

E-Bülten Aboneliği