Telefon
WhatsApp
Bartın'da Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrası
AS OGB

Bartın'da Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrası


Bartın Valiliği’nden Anlamlı İftar

Bartın Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü vesilesiyle şehit aileleri ile gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi. Etkinlikte duygusal anlar yaşanırken, Vali Dr. Nurtaç Arslan, davetlilerle yakından ilgilendi.

Şehitlere Dua ve Anma

İftar programı, Şadırvan Camii İmam Hatibi Feridun Gök tarafından okunan Kuran'ı Kerim tilaveti ve aziz şehitler için yapılan dualarla başladı. Vali Arslan, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle sohbet etti.

Vali Arslan’ın Duygusal Konuşması

Konuşmasına katılanlara şükranlarını sunan Vali Dr. Nurtaç Arslan, “18 Mart Şehitleri Anma Gününde Ramazan ayının bereketini ve manevi huzurunu paylaşmak için bir araya geldiğimiz bu anlamlı iftar sofrasında sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bugün sadece bir iftar sofrasında değil, aynı zamanda gönül soframızda da bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

Gaziler ve Şehit Aileleri Vatanın Teminatı

Arslan konuşmasına devam ederek, “Sizler, şehadet mertebesine erişen evlatlarımızın kıymetli aileleri, vatan için gövdesini siper eden gazilerimiz, bu vatanın en değerli emanetleri, bu ülkenin teminatı, bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan en değerli kahramanlarsınız.” dedi. Şehitlerin ve gazilerin bağımsızlığın mimarları olduğunu vurgulayan Arslan, “Bu toprakların bizlere vatan olmasını sağlayan, bağımsızlığımızın ve huzurumuzun mimarları şehitlerimiz ve gazilerimiz, sadece kendi ailelerinin değil, 85 milyonun evladı, kardeşi ve gurur kaynağıdır.” şeklinde konuştu.

Birlik ve Beraberlik Temennisi

Vali Arslan konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Bu mübarek Ramazan ayının milletimize birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, iftar soframızı paylaştığınız için hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

      • Etkinliğe Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan katıldı.
      • Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi.
    • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü kutlandı.
loccabrisece

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Gülhan Matbaa haber İçi

Anket

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Nazar 1
Nazar 2

E-Bülten Aboneliği