Telefon
WhatsApp
ALDATMAZ, “KADINLARIMIZA İSTİHDAM OLANAKLARI OLUŞTURACAĞIZ”
Gülhan Matbaa haber İçi

ALDATMAZ, “KADINLARIMIZA İSTİHDAM OLANAKLARI OLUŞTURACAĞIZ”

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçim çalışmalarını sürdürürken Bartın’da kadın istihdamına yönelik özel çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürmeye devam ediyor. AK Parti teşkilatları da tüm kademeleriyle sahada milletvekili adaylarına destek veriyor. Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ziyaretlerinin yanı sıra katıldıkları programlarda Bartın halkının yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Kadınlarımız için yeni ufuklar açacağız

AK Parti Milletvekili Adayı Aldatmaz kadınların istihdama katılım oranını artırmak ve çalışarak aile ekonomilerine katkı sunmayı arzulayan kadınların istihdamını kolaylaştıracak projeler üreteceklerinin altını çizerek, “Elleri öpülesi kadınlar bizim anamız, eşimiz, kızımız, her şeyimiz. Bizler biliyoruz ki kadınlar varsa güçlüyüz. Onların varlığı ile bizlerin varlığı anlam buluyor. Evlatlarımızın anaları kadınlar geleceğimizin de mimarları. Güçlü kadın demek güçlü toplum demek. Güçlü kadın demek güçlü yarınlar demek. İşte bu bakış açısıyla kadınlarımız için yeni dönemde yeni pencereler ve yeni kapılarla beraber yeni ufuklar açacağız. Biliyoruz ki çalışıp aile ekonomisine destek sunmak isteyen çok sayıda kadınımız var. Kadınlarımız toplumumuzun en önemli parçası. Kadınlarımızın her alanda fırsatlara sahip olması bizlerin borcudur. Kadınlarımızın sosyal, siyasal ve ekonomi alanda aktif rol almalarının önünün açılması topluma her zaman büyük değerler katmıştır. Yatırımlar alanında önceliklerimizden biri çalışmak isteyen kadınlarımızın istihdam alanlarını genişletmek olacak. Kadınlarımızın istihdamına yönelik yeni alanlar oluşturmak için mesleki kurslara ağırlık vereceğiz. Bu kurslar süresince ulaşım yemek gibi masraflarını karşılayacağımız kadınlarımıza aynı zamanda belirli tutarlarda destek ödemeleri yapacağız. Yine bu kurslarımızı iş garantili olarak açacağız. Kurs programlarını başarıyla tamamlayan kadınlarımızı istihdam etme noktasında da önemli yatırımlarımız olacak. Bartın’a taşıyacağımız yeni sanayi ve üretim tesisleri kadınların da çalışabileceği tesisler olacak. Yine ilimizde el sanatlarıyla meşgul olabilen kadınlarımız içinde mahalleler, ilçeler ve beldeler bazında atölyeler oluşturacağız. Talep olan köylerimizde de bu atölyeleri kurarak çalışan kadınlarımızın ürettiği, el emekleri göz nuru ürünlerini ekonomiye kazandıran bir sistem sağlayacağız. Böylece kadınlarımız hem uygun ortamlarda el sanatlarını icra edebilecekler hem de aile ekonomilerine katkı sunabilecekler.” Dedi.

Kalkınma ve büyüme devam edecek

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için kritik bir yol ayrımı olduğuna da işaret eden Aldatmaz, “14 Mayıs seçimleri için tüm teşkilatlarımızla, tüm ak kadrolarımızla sahadayız. Bartın’ı karış karış geziyor ve her zaman yanında olduğumuz halkımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. Her noktada insanlarımızın sıcak, samimi, güler yüzlü ve misafirperverlikleri ile karşılanmak bizleri hem mutlu hem de onure ediyor. Bu kadirşinas millet her şeyin en güzeline layık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’mizde ve ilimizde son 20 yılda çok şey değişti. Sanayi, turizm, eğitim, sağlık, ulaşım, tarım ve daha birçok alanda devrim niteliğinde yatırımlar gerçekleşti. AK Parti’nin 20 yılda Türkiye’yi baştan sona donatan ve ilimizin de dört bir yanını eserlerle donatıp hizmeti en ücra noktalara taşıyan siyaseti anlayışı yeni dönemde de devam edecek. Bartın’ımızdaki kalkınma ve büyüme devam edecek. Şehrimizin il merkezinde olduğu gibi ilçelerinde ve beldelerinde de yeni istihdam alanları oluşacak. Türkiye Yüzyılı’nda gençlerimiz gibi kadınlarımıza da iş-istihdam alanında yeni imkanlar doğacak. Bu süreçte halkımızın sevgisi ve desteği her zaman olduğu gibi bizim en önemli gücümüz olacak. Kararlıyız ve inanıyoruz, Türkiye Yüzyılı’nda Bartın’ı bir yıldız gibi parlatacağız. Bartın için tek vücut, tek ses olacağız ve birlikte başaracağız.” Şeklinde konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Gülhan Matbaa haber İçi

Yazarlarımız

Anket

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 30 26 1 81
2 FB  Fenerbahçe 30 25 1 79
3 TS  Trabzonspor 30 15 11 49
4 BJK  Beşiktaş 30 14 12 46
5 KSM  Kasımpaşa 30 12 11 43
6 İBFK  Başakşehir 30 12 12 42
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 30 12 12 42
8 ANT  Antalyaspor 30 10 9 41
9 ADS  Adana Demir. 30 9 9 39
10 ALNY  Alanyaspor 30 9 9 39
11 SVS  Sivasspor 30 9 10 38
12 SAMS  Samsunspor 30 10 14 36
13 KYS  Kayserispor 30 10 11 36
14 MKE  Ankaragücü 30 7 11 33
15 HTY  Hatayspor 30 7 11 33
16 KON  Konyaspor 30 7 11 33
17 GFK  Gaziantep FK 30 8 15 31
18 FKGK  Karagümrük 30 7 14 30
19 PNDK  Pendikspor 30 7 15 29
20 İST  İstanbulspor 30 3 20 13
21
Nazar 1
Nazar 2

E-Bülten Aboneliği